Huër êns, 't Sôkkerpáekt wir!

Welkom op de website van Joekskepel Sôkkerpáek. Een muzikale vriendengroep ontstaan in 1977. Ondanks dat, volledig bij de tijd! Bekijk hier enkele sfeerimpressies van optredens of blijf op de hoogte via de diverse sociale media! Daarnaast publiceren wij geregeld persberichten n.a.v. onze optredens.

Sôkkerpáek in vier woorden...

Joekskepel Sôkkerpáek

Muziek

Muziek is de grootste verbindende factor binnen Sôkkerpáek. Wekelijkse repetities en optredens op meer dan 50 locaties per jaar.

Joekskepel Sôkkerpáek

Vastelaovend

De roots van Sôkkerpáek liggen bij de Vastelaovend in Limburg. Nog altijd is dit voor deze club de drukste periode van het jaar.

Joekskepel Sôkkerpáek

Sport

Sôkkerpáek en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat blijkt uit onze aanwezigheid op grote evenementen in heel Europa!

Joekskepel Sôkkerpáek

Vriendschap

Muziek verbroedert zegt men wel eens. Zo ook bij Sôkkerpáek! Naast muziek staat vriendschap centraal binnen onze vereniging.

Actueel

Vastelaovend 2019

Vastelaovend 2019

Het programma van Joekskepel Sôkkerpáek voor de Vastelaovend van 2019 stroomt langzaam vol! Nog een leuk evenement waar wij een toegevoegde waarde kunnen leveren? Neem nu contact met ons op, dan proberen wij er nog een mouw aan te passen!

Posted by thomas@vossen.nu in
Nieuwe website

Nieuwe website

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe website! Helder, functioneel een binnenkort ook tweetalig, voor met name onze Duitse gasten.
   
Valt je iets op? Geef het aan ons door!

Posted by thomas@vossen.nu in
Op naar Boppard & Koblenz

Op naar Boppard & Koblenz

In het weekend van 27 t/m 29 september 2019 reist Sôkkerpáek weer af naar de Weinfesten in Boppard en de pittoreske pleinen in Koblenz. Voor het 14de jaar maarliefst!
 
 

Posted by thomas@vossen.nu in
Load more