Huër êns, 't Sôkkerpáekt wir!

Welkom op de website van Joekskepel Sôkkerpáek. Een muzikale vriendengroep ontstaan in 1977. Ondanks dat, volledig bij de tijd! Bekijk hier enkele sfeerimpressies van optredens of blijf op de hoogte via de diverse sociale media! Daarnaast publiceren wij geregeld persberichten n.a.v. onze optredens.

Sôkkerpáek in vier woorden...

Joekskepel Sôkkerpáek

Muziek

Muziek is de grootste verbindende factor binnen Sôkkerpáek. Wekelijkse repetities en optredens op meer dan 50 locaties per jaar.

Joekskepel Sôkkerpáek

Vastelaovend

De roots van Sôkkerpáek liggen bij de Vastelaovend in Limburg. Nog altijd is dit voor deze club de drukste periode van het jaar.

Joekskepel Sôkkerpáek

Sport

Sôkkerpáek en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat blijkt uit onze aanwezigheid op grote evenementen in heel Europa!

Joekskepel Sôkkerpáek

Vriendschap

Muziek verbroedert zegt men wel eens. Zo ook bij Sôkkerpáek! Naast muziek staat vriendschap centraal binnen onze vereniging.

Actueel

Vastelaovend 2023

Vastelaovend 2023

We zijn natuurlijk erg blij dat we weer kunnen doen waar we goed in zijn: MUZIEK MAKEN voor U!! Het programma van Joekskepel Sôkkerpáek, herfs winter 2022 en natuurlijk voor de Vastelaovend van 2023 stroomt dan ook langzaam maar zeker vol! Nog een leuk evenement waar wij een toegevoegde waarde kunnen..

Posted by thomas@vossen.nu in
Sôkkerpáek aöpent vastelaoves-seizoen 2022/2023

Sôkkerpáek aöpent vastelaoves-seizoen 2022/2023

Sôkkerpáek bestaat dit jaar 44 jaar, ofwel 4*11. Uiteraard is dit reden voor een feestje. Op Zaterdag 13 November 2021 is er een feest voor alle actieve leden. Op diverse plaatsen en localiteiten in Tegelen en Venlo zullen we te horen zijn !!!
Posted by thomas@vossen.nu in
Op naar Boppard & Koblenz

Op naar Boppard & Koblenz

Ook dit jaar zijn de wijnfeesten in Boppard, waar Sôkkerpáek jaren te gast is, gecancelled.
Maar, volgend jaar zullen we weer acte de présence geven.
In september 2023 reist Sôkkerpáek weer af naar de Weinfesten in Boppard en de pittoreske pleinen in Koblenz. Voor het 15de jaar maarliefst!

Posted by thomas@vossen.nu in
Load more